sábado, 27 de septiembre de 2008

American Insomnia

Hi havia una vegada, en un poblet que ni Déu recordava que havia creat, una noieta que estava cansada de viure entre muntanyes. Així que decidir agafar les calcetes, els mitjons i algun sostenidor, i va decidir anar a veure món.

Per aquelles coses de la vida que ara no venen a compte, va anar a petar al país de les pel·lícules que algun diumenge a la tarda (només quan estava molt avorrida) havia vist per la televisió. Al país on tot era possible, on els nois i les noies més handsoms i beatifuls del planeta anaven amb la motxilla penjada d’una nansa cap a la University a aprendre dels professors més cools i smarts que existeixen a la capa de la Terra. Al país on tothom feia el que volia perquè no hi havia cap restricció, on estava xupat arribar a ser president, productor de cinema, cantant o fins i tot convertir-se en un multimilionari famós que totes les noies beautifuls adoren.

Però de sobte, la innocència d’aquesta noieta que havia nascut en un poblet que ni Déu recordava que havia creat, va esfumar-se com el geni d’Aladí al quart desig. Resulta que aquesta noieta no era d’aquestes beatifuls ni portava la motxilla penjada d’una nansa (és que li passava massa, ja se sap...) i ràpidament es va adonar que tampoc tindria la possibilitat d’estudiar amb els professors més cools i smarts. La realitat va ser una altra. La noieta va descobrir que estava ple, ple, ple, ple de gent que volia convertir-se en no sé què... i que arribar a ser un multimilionari famós no estava taaan xupat.

Així que la noieta del poblet perdut va perdre la seva innocència i va decidir que mai més, mai, mai més, tornaria a mirar cap pel·lícula de diumenge a la tarda per la televisió. Home, és que només fan que dir mentides!

5 comentarios:

mama dijo...

crec que la noita del poble ni és tan inocent com la seva avia es pensa ni tan inocent com la seva cara ens ensenya ni tan inocent com l'enlluernament del moment la fa sentir, només cal que es posi les dos anses de la motxila per descobrir que les aparences enganyen i que el dimarts també fan pel.licules.

Aloma dijo...

Jo més que el playmobil prefereixo el lego, perquè a part del que et diuen a les instruccions pots crear tu mateix alguna cosa, sortir-te de les normes (una miqueta, fins on les peces de dins de la capsa t'ho permeten).

Carla, com és que encara no ets la cheerleader del grup d'animadores?

Albert Quinyoner dijo...

Bé, segons m'enterat, aquella noieta de poble que ni Déu sabia que havia creat, sembla ser que gràcies a les seves impresionats actituts podrà fer un tastet d'aquest somni americà, xq ser que has pogut entrar en el selectíssim club d'alummnes de l'assignatura de guions.
Fins aquí el primer missatge del planeta terra.

Albert Quinyoner

lada dijo...

Uauu Carla, ja sabía que t´en sortíes bé escribint però això de ser guionista, sóna a fantàstic oi?
quí ho havía de dir d´aquella noieta que el primer any de viure a barcelona li feia gairebé por l´arc del triomf, de tant a la vora que el tenía de casa!!
Aprofita la vida guapa!!
seguirem opinant!!

AVM dijo...

sisi... això ho dius ara perquè és el principi... tot i això, espero i desitjo que yanquilàndia no et faci canviar quant a gustos...



te'm tornaràs així indiecoolxupiguai, no?...
(trobo que poso molts punts suspensius... qui me n'ha ensenyat?jeje)